Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε συνάντηση-συζήτηση


Αριθμ. Πρωτ: 101

Λαμία , 19.11.2014

 

ΠΡΟΣ

      Συναδέλφους  Νηπιαγωγούς

                                                                              Φθιώτιδας

                                                                   
                     ΘΕΜΑ:  « Πρόσκληση σε συνάντηση-συζήτηση»

           Το Δ.Σ. του συλλόγου μας προσκαλεί όλες τις νηπιαγωγούς  σε συνάντηση σήμερα Τετάρτη, 19.11.14 , στις 7.30 μ.μ.  στο 7ο Δημ. Σχολ. Λαμίας (Παγκράτι),  προκειμένου να συζητήσουμε  αναλυτικότερα τα θέματα που  έχουν προκύψει για την αξιολόγηση,  να δοθούν  απαραίτητες πληροφορίες και να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και για τις συναδέλφισσες που δεν είναι μέλη του συλλόγου μας.
         Η καθολική αποχή (100%) των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της 30ης Περιφέρειας  Π.Α. από  την χθεσινή συνάντηση επιμόρφωσης με θέμα την  αξιολόγηση των Δ/ντών και Προϊσταμένων  των σχολικών μονάδων ,  μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για τη συνέχεια του αγώνα μας .
           Συναδέλφισσες, αποδείξατε ότι  μπορούμε συντονισμένα  και αποφασιστικά να εμποδίσουμε την εφαρμογή και τη γενίκευση της αξιολόγησης στα σχολεία μας.
          Στείλατε  μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση  ότι οι εκπαιδευτικοί δεν  λυγίζουν και δεν υποτάσσονται. Η  νίκη αυτή έρχεται να προστεθεί στις νίκες των συναδέλφων μας των άλλων περιοχών .  Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι οι νηπιαγωγοί  τονώνουν σημαντικά τον αγώνα  κι ανεβάζουν  ψηλά το ποσοστό των συναδέλφων που συνεχίζουν να αντιστέκονται. 
         Η  αποχή-απεργία απλώθηκε με επιτυχία σε  όλο το δημόσιο τομέα.  
        Οι αναχρονιστικές διατάξεις  ακυρώνονται στην πράξη.

Είναι ώρα, όσοι έκαναν πίσω  να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να σταθούν αλληλέγγυοι  με τους  «ελεύθερους αγωνιζόμενους»  συναδέλφους .

                                    Ο      ΑΓΩΝΑΣ    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Αρνούμαστε να πάρουμε μέρος σε οποιαδήποτε διαδικασία  αφορά στην αξιολόγηση  εκπαιδευτικών- Δ/ντών –Προϊσταμένων, τον προγραμματισμό και την αυτοαξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.
                                                             ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


        ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                         ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου