Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου μας.


Αριθμ. Πρωτ: 96

Λαμία, 16/11/2014

 

ΠΡΟΣ

Διευθυντή Π.Ε. Φθιώτιδας
Τα μέλη μας
Κοινοποίηση
ΔΟΕ

 

 Θέμα: Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου μας.
      Την Τρίτη 18.11.14 , στις 13.00, στο 12ο Δημ. Σχολ. Λαμίας προσκαλούνται - από τον Αναπληρωτή  Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης και τη Σχολική Σύμβουλο της 30ης Περιφέρειας Π.Α. Φθιώτιδας- οι Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων σε συνάντηση ( σεμινάριο επιμόρφωσης) με θέμα την  αξιολόγηση των Δ/ντών και Προϊσταμένων  των σχολικών μονάδων.
    Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σύμφωνα και με την απόφαση της Δ.Ο.Ε., για αποτροπή πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και τη γενικευμένη εφαρμογή της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου όπως αυτή προωθείται με αυταρχικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο, με διωκτικό χαρακτήρα και στοχοποίηση του Έλληνα εκπαιδευτικού, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,
κηρύσσει
2ωρη στάση εργασίας, για την Τρίτη 18-11-2014 από ώρα 12:00 το  μεσημέρι έως 2:00 μ.μ. προκειμένου τα μέλη του συλλόγου μας να εκφράσουν  την  αντίθεσή  τους  στην  αξιολόγηση  και  καλυφθούν για τη  μη συμμετοχή τους στο σεμινάριο οι  Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων  των  αντίστοιχων  σχολικών  μονάδων.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                         ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου