Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία και 3ωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ


Αριθμ. Πρωτ: 48

Λαμία, 27/5/2014

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
ΔΟΕ

  

Θέμα : «Συμμετοχή  στην 48ωρη απεργία και 3ωρη στάση εργασίας  της  ΔΟΕ»
   Το Δ.Σ. του  Συλλόγου  μας  λαμβάνοντας υπόψη του την πραγματοποίηση διημερίδων στα «πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης  Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης» που αφορά  τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Φθιώτιδας, καλεί τους Διευθυντές των σχολείων  του  νομού  μας, να μην πάρουν μέρος στη διημερίδα δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης - χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής - βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.
   Για το σκοπό αυτό συμμετέχουμε  στην 48ωρη απεργία για τους Διευθυντές των σχολείων του Νομού Φθιώτιδας  που  κήρυξε  η  ΔΟΕ, ώστε να υπάρξει  κάλυψη  για  την  μη συμμετοχή  στις διημερίδες και  3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου την πρώτη  μέρα  των  διημερίδων (από 8π.μ. έως 11π.μ.) προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο διεξαγωγής των διημερίδων.
    Το  Δ.Σ.  για  τις  ημέρες  των  σεμιναρίων  ναυλώνει  λεωφορεία  για  την  μετακίνηση  όσων  συναδέλφων  επιθυμούν  έξω  από  τον  χώρο  των  σεμιναρίων , ώστε  να  τα  ματαιώσουμε. Για  τον  χώρο  και  την  ώρα  αναχώρησης  θα  ενημερωθείτε  έγκαιρα.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 



            ΤΣΑΠΑΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου