Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτικό 11


              

Αριθμ. Πρωτ: 3

 

Λαμία, 13.1.2013

Ενημερωτικό  11

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
 
 

 Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου  ευχόμαστε σε όλες/όλους   τις/τους  συναδέλφους


                                                           ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,

 με υγεία , δύναμη ,αλληλεγγύη  και αποφασιστικότητα. Η ζωή μας θα αλλάξει,  όταν εμείς       αποφασίσουμε πάνω από το ατομικό συμφέρον να βάλουμε το δίκιο των φτωχών και των αδύναμων .     

 

 

 

       Θέμα 1ο: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

           

      Το Δ.Σ. του συλλόγου  καλεί όλα τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση , την Τετάρτη 16.1.2013 και ώρα 18.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας ( Πλ. Διάκου- Λαμία).

      Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι :

1.     Ενημέρωση από τον πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  (Δ.Ο.Ε.) κ. Μαντά για τις εξελίξεις στον κλάδο μας ( Νόμος περί μετατάξεων , διαθεσιμότητας και απολύσεων,  μετακινήσεις εκπαιδευτικών, συγχωνεύσεις, ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, αξιολόγηση  κ.λ.π.)

2.     Ερωτήσεις –Διευκρινίσεις συναδέλφων

3.     Προτάσεις- τοποθετήσεις μελών.

   

         Θέμα 2ο: Επιτροπή Καταστατικού

        

        Την Τρίτη, 22. 1. 2013,  στις 8.00 το βράδυ, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού. Παρακαλούμε να συμμετέχετε  καταθέτοντας τις δικές σας προτάσεις.

 

         Θέμα 3ο: Παρέμβαση για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία

              

         Σας επισυνάπτουμε την  επιστολή- καταγγελία που στείλαμε.        

 

 

        Θέμα 4ο: Ταμείο απεργιακού αγώνα

 

        Καλούμε τα μέλη του συλλόγου που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν  στην επεξεργασία του κανονισμού λειτουργίας « Ταμείου Απεργιακού Αγώνα»  να δηλώσουν συμμετοχή.

  Το τελικό σχέδιο θα τεθεί στην τακτική Γενική  Συνέλευση του Μαΐου για έγκριση και αποδοχή.

 

 

 

  Θέμα 5ο: Συγχαρητήρια στα μέλη της Πολιτιστική Ομάδας

 

           Το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στα μέλη της πολιτιστικής ομάδας για την άψογη διοργάνωση της συνεστίασης του Συλλόγου ,της εκδήλωσης μνήμης του Πολυτεχνείου και της παιδικής γιορτής των Χριστουγέννων .Με την εργατικότητά τους ,το ταλέντο τους και τις πρωτότυπες ιδέες τους μας βοήθησαν να διασκεδάσουμε ,να θυμηθούμε και να ονειρευτούμε .

          Καλούμε, όσους άλλους συναδέλφους επιθυμούν ,να δηλώσουν συμμετοχή στην πολιτιστική ομάδα και να βοηθήσουν στις μελλοντικές δραστηριότητες.

 

    Θέμα 6ο: Ένωση Καταναλωτών

 

         Η Ένωση  Καταναλωτών Εκπ/κών με τη βοήθεια ελάχιστων συναδέλφων υλοποιήθηκε. Τώρα μπορούμε ο καθένας μας να βοηθήσει στη διεύρυνσή της προσθέτοντας έστω μια ακόμη επιχείρηση, επαγγελματοβιοτέχνη ή παραγωγό. Το μέγεθος της- άρα και το κοινό  όφελός μας-, εξαρτάται από τη δική σας υποστήριξη.

       Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από το γραφείο του συλλόγου διατίθενται οι κάρτες μελών με την επίδειξη των οποίων δικαιούμαστε την έκπτωση . Παρακαλούμε για την παραλαβή τους.

      Η  λίστα των συνεργαζόμενων καταστημάτων ενημερώνεται και αποστέλλεται στα σχολεία σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

            Θέμα  7ο :  Ενημέρωση  συναδέλφων

 

  Μετά  από  διαμαρτυρίες  συναδέλφων  ότι  δεν  υπάρχει  ενημέρωση  για  τις  ανακοινώσεις  του  Συλλόγου στις  σχολικές  μονάδες , παρακαλούμε  τους  υπεύθυνους  του  ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου  των  σχολικών  μονάδων  να  τις εκτυπώνουν  και  να  ενημερώνουν  όλους  τους  συναδέλφους.    

   Όσοι  συνάδελφοι  θέλουν  να  λαμβάνουν  προσωπική  ενημέρωση  από  τον  Σύλλογο  θα  πρέπει  να  στείλουν   ένα   μήνυμα  προς  την ηλεκτρονική διεύθυνση   του  Συλλόγου  (sepefth@gmail.com) γράφοντας το ονοματεπώνυμο , την ηλεκτρονική τους  διεύθυνση  και  τη  λέξη  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    Οι  σχολικές  μονάδες  μπορούν  να  στείλουν και συγκεντρωτικά τις  ηλεκτρονικές   διευθύνσεις  όσων  συναδέλφων  επιθυμούν  στο  Σύλλογο.

   Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε  άμεσα  από  την  ιστοσελίδα  του  συλλόγου http://sylekpfth.blogspot.gr

 

 

 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


 


 

            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                      ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ


   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου