Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


 

Λαμία, 30/9/2014

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
   Σας γνωστοποιούμε ότι η επόμενη συνάντηση της Πολιτιστικής Ομάδας - ΣΕΠΕ Φθιώτιδας  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  5 Οκτωβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ. στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, Όθωνος 46 
  Θα συζητήσουμε για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των παρακάτω δράσεων της Πολιτιστικής Ομάδας για το σχολικό έτος 2014-2015:
1. Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο σε συνεργασία  με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας.
 Επίσημος καλεσμένος ο  Μίλτος Πασχαλίδης , συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο: " Αγύριστο κεφάλι",αφιερωμένο στον Άλκη Αλκαίο.
2. Σχεδιασμός της χριστουγεννιάτικης γιορτής για τους μαθητές μας.
3. Συζήτηση σχεδίου - πλάνου σχετικά με τις ανταλλακτικές βιβλιοθήκες ( προγραμματισμός μηνιαίων εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης).
4. Δημιουργία Χορωδίας Εκπαιδευτικών μετά από πρόταση του εκπαιδευτικού  κ. Γρίβα.
5. Συζήτηση της πρότασης του κ. Νίκου Γουλόπουλου , εκπαιδευτικού στο 22ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας. για τη δημιουργία ομάδας εκμάθησης μουσικών οργάνων, χορού και παραδοσιακού τραγουδιού.
6.Εκδήλωση αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη.
7. Συζήτηση της πρότασης για την πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης στη μνήμη της "δασκάλας των δασκάλων" ,  Έλλη Αλεξίου.
8. Προτάσεις ημερήσιων εκδρομών ( θα μελετηθεί η πρόταση για ημερήσια εκδρομή στο Μαυρίλο- Δασικό χωριό ή σε κάποιο άλλο κοντινό ορεινό προορισμό.  Περιμένουμε προτάσεις).
9. Προτάσεις- ιδέες για συνεργασίες με άλλους φορείς.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι είμαστε σε στενή επικοινωνία με το σύλλογο " ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ,   την " ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ" ,την ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ και το σύλλογο *ΜΑΡΙΑΝΝΑ  Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ* για την οργάνωση ημερίδας και εκδήλωσης- εκστρατείας για τη δημιουργία τράπεζας δοτών μυελού των οστών στην πόλη μας . Σκοπός μας είναι η δημιουργία εθελοντικού πυρήνα που θα συστρατευθεί όλο το χρόνο για τη διεύρυνση της τράπεζας. 
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς ( όλων των ειδικοτήτων )  να προτείνουν θέματα , να αναλάβουν πρωτοβουλίες και γενικά να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την Πολιτιστική Ομάδα.
Στόχος  μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας επιτρέπουν την έκφραση των πνευματικών αναζητήσεων και  την ανάδειξη των αξιών ώστε να μετατρέψουμε τις ατομικές συμμετοχές σε συλλογικές δράσεις συμβάλλοντας  στην καλλιέργεια  της παιδείας και του πολιτισμού.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                         ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου