Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση



Αριθμ. Πρωτ: 69

Λαμία, 29/9/2014

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
ΔΟΕ
ΜΜΕ

 


Πρόσκληση  σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Συνάδελφε  και  συναδέλφισσα
Σε όλη τη διάρκεια της περσινής συνδικαλιστικής χρονιάς   με όλες τις ενέργειες και τις αποφάσεις μας  αναδείξαμε την αντίθεση του Κλάδου στην επιχειρούμενη εφαρμογή της αξιολόγησης που χειραγωγεί, κατηγοριοποιεί σχολεία και εκπαιδευτικούς και οδηγεί στη μισθολογική – βαθμολογική καθήλωση και τις απολύσεις.
      Η νέα πολιτική ηγεσία, πολύ γρήγορα αποκάλυψε τις προθέσεις της που δεν είναι άλλες από τη συνέχιση της εφαρμογής της ίδιας αντιπαιδαγωγικής - αντιεπιστημονικής αξιολόγησης που υπηρετεί αποκλειστικά τη «λογική» της «αξιολόγησης» ως εργαλείο μισθολογικής-βαθμολογικής στασιμότητας και απολύσεων.
    Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει απεργία - αποχή από τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης αλλά και της αυτοαξιολόγησης - αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 3848/10, 4024/11, ΠΔ 152/13) με ημερομηνία έναρξης την 23η Σεπτεμβρίου.

       Το  Δ.Σ. του  Συλλόγου  μας  σας  καλεί  σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας  (Πλ. Διάκου – Λαμία), με θέμα  την  συζήτηση  επί  της  εισήγησης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προς τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων που  σας  κοινοποιούμε.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 



            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου