Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Λαμία, 13/5/2014

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση των συναδέλφων , τη συμμετοχή τους στις τρίωρες στάσεις εργασίας και την παρουσία τους  στις κινητοποιήσεις  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας και στο Δημ. Σχολ. Λιανοκλαδίου.
 Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα την αγωνιστική στάση των  Διευθυντών,  εκείνων που δήλωσαν συμμετοχή  στην 48ωρη απεργία.
 Αποτέλεσμα οι περισσότεροι Δ/ντές δεν παρακολούθησαν τα σεμινάρια αξιολόγησης. Τάχθηκαν με το μέρος των εκπαιδευτικών κι απέδειξαν  ότι  στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα του κλάδου μας.
 Με τους περισσότερους Δ/ντές να απέχουν, δεν νομιμοποιείται κανείς να ισχυριστεί ότι τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν. Η τακτική του Δ/ντή  Π.Ε. Φθιώτιδας να επιλέξει τη Στυλίδα και το Λιανοκλάδι ως τόπους διεξαγωγής των σεμιναρίων , ήταν συνειδητή επιλογή για να μας  δημιουργήσει επιπλέον δυσκολίες. Καλούμε όλα τα στελέχη της Εκπ/σης έστω και τώρα  να συμπορευτούν με τους εκπαιδευτικούς και να στηρίξουν τις θέσεις της ΔΟΕ , της Ένωσης Σχολικών Συμβούλων και της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.
Συνάδελφοι,
 Ο άνεμος της αντίστασης και ακύρωσης των σεμιναρίων μεταφέρεται από τη μια γωνιά της Ελλάδας στην άλλη. Σε όλη τη χώρα ( Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Χανιά, Τρίκαλα, Τρίπολη, Καστοριά, Βοιωτία, Χαλκίδα και δεκάδες σύλλογοι ακόμη της επαρχίας και της Αττικής)  ακυρώνουν τα σεμινάρια στελεχών.
Ο αγώνας μας είναι μακρύς. Η αλλαγή  ηγεσίας του υπουργείου δεν θα μας αποκοιμίσει. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί  μέχρι την τελική νίκη ! 
Σας καλούμε  όλους σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι.
Δυναμικά, μαζικά και ενωτικά πετυχαίνουμε να ανατρέψουμε την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων , την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και τα σχέδια των μνημονιακών κυβερνήσεων !!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου