Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αλληλεγγύη στους μαθητές

Αριθμ. Πρωτ: 174

Λαμία, 22/10/2013

ΠΡΟΣ

1. ΜΑΘΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ                                                                      2. ΣΥΛΛOΓΟΥΣ  ΓΟΝΕΩΝ                                                                         3. ΜΕΛΗ  ΜΑΣ 

  


Θέμα: « Αλληλεγγύη στους μαθητές»

   Αγαπητοί  μαθητές , αξιότιμοι γονείς και συνάδελφοι,

   Στην οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει το λαό μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά. Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

    Σήμερα παίρνουμε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» και το Σύλλογο των καθηγητών  ( ΕΛΜΕ Φθιώτιδας) και σας καλούμε να κάνουμε όλοι μαζί  ένα βήμα .

    Ζητάμε τη συνεργασία σας για τη συλλογή μαθητικού υλικού (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) καινούρια ή ακόμα και χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση.

     Μέρος αυτών ( λεξικά, λογοτεχνικά βιβλία, βοηθήματα) θα διατεθούν επιτόπου ελεύθερα σε όσα παιδιά τα χρειάζονται . Τα άλλα είδη θα σταλούν  στα σχολεία μέσω των  οποίων θα γίνεται η διανομή.

Σάββατο 26.10.2013 από τις 10.30 έως τις 13.30 στην πλατεία Ελευθερίας.

      Οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα μας φέρνουν πιο κοντά. Δίνουμε σφιχτά το χέρι  σε κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης.  

    « Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου . Τη λύση  θα τη δώσουμε μαζί.»             

      Καλούμε τα  Μαθητικά  Συμβούλια  και τους  Συλλόγους Γονέων που επιθυμούν,   να συνδιοργανώσουμε  αυτή τη δράση . Δηλώστε κι εσείς τη συμμετοχή σας στα :                                    

e-mail: sepefth@gmail.com          τηλ.- fax : 2231021280 και 6977621328

            elmefth@gmail.com                          2231028807 και 6977450371                                    

Υ.Γ. α)  Παρακαλούμε θερμά τους Δ/ντές και τους εκπαιδευτικούς , αξιοποιώντας και τη σχολική γιορτή,  να βοηθήσουν ώστε η πρόσκλησή μας να φτάσει στους Συλλόγους Γονέων καθώς επίσης και στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και στους γονείς τους.

 β)  Παρακαλούμε τους συναδέλφους  που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας.     

            

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


 


 

            ΤΣΑΠΑΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου