Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΠΕΦΘ -- ΕΛΜΕ


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ               
Πλ. Πάρκου 13 ΤΚ 35100  ΛΑΜΙΑ
Τηλ. - Fax 2231028807  
Ιστοσελίδα: http://elmefth.blogspot.gr
                  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ            
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ               
Πλ. Πάρκου 13,  35100 Λαμία                   
Τηλ. Fax: 2231021280
 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

    Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο επιθέσεων και δολοφονιών κατά μεταναστών, συνδικαλιστών και δημοκρατικών πολιτών από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης της  « Χρυσής Αυγής».

       Εκεί όπου το μνημονιακό πολιτικό σκηνικό της κρίσης οδηγεί στην αποσάθρωση των κοινωνικο-πολιτικών δομών , χτίζεται ταυτόχρονα και «η θεωρία  των δύο άκρων» η οποία τροφοδοτεί και καλύπτει την εγκληματική δράση της  Χ.Α.

    Το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα, μέρους του οποίου είμαστε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί, αντιπαλεύει τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές.

   Αγωνίζεται με απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες εναλλακτικές μορφές αγώνα για την ακύρωση των πολιτικών της τρόικας, του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.

   Παράλληλα και οι Ομοσπονδίες ( ΟΛΜΕ- ΔΟΕ) και οι τοπικοί σύλλογοι (ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ Φθιώτιδας) στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

   Στα πλαίσια αυτά  καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς , τους νέους και τις νέες , τους γονείς κι όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην  ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ     ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  την Τετάρτη  25 Σεπτεμβρίου 2013 , στις 8.00 το βράδυ  , στην Πλ. Πάρκου.

    Στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία αλλά βίωσε και τις συνέπειες του φασισμού, περιφρουρούμε  τους δημοκρατικούς θεσμούς.

ΣΙΩΠΗ                ΣΗΜΑΙΝΕΙ              ΣΥΝΕΝΟΧΗ

ΔΕΝ           ΘΑ          ΠΕΡΑΣΕΙ        Ο           ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΛΜΕ  Φθιώτιδας         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας

 

 

Ευθύμιος Παλέτσος                                         Γιώργος Τσάπαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου