Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτικό (7ο)


Αριθμ. Πρωτ: 44

Λαμία, 16/10/2012

 

ΠΡΟΣ

 

                                                            Τα μέλη του Συλλόγου μας


      


  Ενημερωτικό (7ο)

 

Θέμα 1ο :  Απόφαση Δ.Σ. σχετική με το έγγραφο του ΠΥΣΠΕ περί διάθεσης εκπ/κών Π.Ε. 70 για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου

 

      Σχετικά με το έγγραφο του ΠΥΣΠΕ Φθιώτιδας να ολοκληρωθεί από τους Συλλόγους Διδασκόντων ,ως τις 18/10/2012, η διάθεση των συναδέλφων για συμπλήρωση υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου, το Δ.Σ. σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

α.  Μόνο στα σχολεία που υπάρχουν εθελοντές ή ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε η διάθεση να πραγματοποιηθεί άμεσα.       

β.  Να ανακληθεί από το ΠΥΣΠΕ το έγγραφο που έχει σταλεί στα σχολεία και να δοθεί εύλογος χρόνος στους Συλλόγους Διδασκόντων , μέχρι 31/10/2012, για προγραμματισμό πρωινής ζώνης Ολοήμερου Σχολείου και Τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Αφού αξιολογηθούν και εγκριθούν να γίνει στη συνέχεια διάθεση των συναδέλφων. Τα κενά που υπάρχουν να καλυφθούν με διορισμούς αναπληρωτών.

 

Θέμα 2ο : Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 18/10/2012

      Στα πλαίσια της απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 18/10/2012, ο σύλλογός μας συμμετέχει στη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων Ν. Φθιώτιδας, στις 10.30 στην πλατεία Διάκου. Σας καλούμε όλους  να πάρετε μέρος μαζικά για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.

    Επίσης καλούμε όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη διαδήλωση της Αθήνας να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στο τηλ. 2231022537 .

Σας κοινοποιούμε το κάλεσμα της ΔΟΕ για συμμετοχή στον αγώνα μας.

 

Θέμα 3ο : «Πρόωρη αποχώρηση των νηπίων των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων»

 

    Ύστερα από πρόταση συναδέλφων νηπιαγωγών που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσαμε:

   α. Να απευθυνθούμε εγγράφως στη ΔΟΕ ώστε να προβεί σε παράσταση στον υπουργό  ζητώντας την άμεση ανάκληση της εγκυκλίου. Επιπλέον να καλύψει συνδικαλιστικά τις-τους συναδέλφους που θα αρνηθούν να την εφαρμόσουν και να διεκδικήσει τη νομοθετική κατοχύρωση του ωραρίου των νηπιαγωγών, που ήδη εφαρμόζεται.

   β. Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους νηπιαγωγούς σε συνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου την Τρίτη 23/10/2012, στις 20.00 , στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.   

 

Θέμα 4ο : « Συνάντηση με Διευθυντές και Προϊσταμένους σχολικών μονάδων για τη διάθεση συναδέλφων»

 

    Καλούμε τις Διευθύντριες, τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων την Πέμπτη 18/10/2012 και ώρα 19.00 στο 13ο Δημ. Σχολ. Λαμίας με θέμα συζήτησης : « Διάθεση εκπ/κών ΠΕ 70 για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου».

 

Θέμα 5ο : « Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων»

    Παρακαλούμε όσους συναδέλφους θέλουν να βοηθήσουν ως μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στις αρχαιρεσίες αιρετών , στις 7/11/2012, να επικοινωνήσουν με μέλη του Δ.Σ. μέχρι 19/10/2012.

 

 

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

 

              Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας  
 

 

       Βαγγελός Στέφανος                                                           Γκορτσαλής  Χρήστος      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου