Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τη διαπραγμάτευση του χρέους


Αριθμ. Πρωτ: 7

Λαμία, 6/2/2015

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας


Θέμα: « Συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τη διαπραγμάτευση του χρέους»

    Οι εκπαιδευτικοί ήταν πάντα πρόθυμοι, ενεργοί και μπροστάρηδες στους μεγάλους αγώνες του λαού μας. Σεβόμενοι την ιστορία μας  και πιστοί στα ιδανικά μας δίνουμε και σήμερα το παρόν  στον αγώνα του λαού μας για αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη διεκδικώντας την απαλλαγή από το χρέος.
    Το Δ.Σ.  με ομόφωνη  απόφαση  ανταποκρίνεται στο αυθόρμητο κάλεσμα  ενεργών πολιτών :  «Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία και στην Λαμία όπως αυτές του Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη».
    Είναι η ώρα να διαθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας στον αγώνα για τα δίκια του λαού μας. Το ηχηρό μήνυμα του ελληνικού λαού πρέπει να κατακλύσει τα ευρωπαϊκά μέσα πριν  την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup (11.2.15), την σύνοδο κορυφής (12.2.15) και την τακτική συνεδρίαση του Eurogroup (17.2.15).
Καλούμε  όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους σε ενεργή συμμετοχή.
 «Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δεν φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε»
Τετάρτη 11.2.15  στις 5 μ.μ.
στην Πλατεία Πάρκου (Λαμία)
 (Περισσότερες  πληροφορίες στη  σελίδα facebook:  «Λαμιακό συλλαλητήριο» )
                                                                   
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                         ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου