Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση για το θάνατο του συναδέλφου μας, στελέχους του εκπαιδευτικού κινήματος, Κώστα Παπλωματά



Ανακοίνωση για το θάνατο του συναδέλφου μας,  στελέχους του εκπαιδευτικού κινήματος, Κώστα Παπλωματά

  Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου έφυγε αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα , ο συνάδελφός μας, ο φίλος, Κώστας Παπλωματάς.
  Ο Κώστας Παπλωματάς, στέλεχος του ΠΑΜΕ, υπηρέτησε με πίστη, δυναμισμό, αφοσίωση και τιμιότητα το εκπαιδευτικό συνδικαλιστικό κίνημα.  Συνάδελφος, δάσκαλος, αγωνιστής, εξαιρετικά αγαπητός στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και την κοινωνία, κόσμησε με πολύχρονη δράση του το χώρο του συνδικαλισμού και των κοινωνικών αγώνων. Μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του (από το 2011) ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου, "Έλλη Αλεξίου", θέση που τίμησε και από το 1995 ως το 2005. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ από το 2000 ως το 2005 και του Δ.Σ. της ΔΟΕ από το 2005 ως το 2010.
  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και  κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 1:15 μμ έως και 4:15 μμ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου 2015 ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον του ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ. (Θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου).
Καλό σου ταξίδι φίλε Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου