Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣ ΔΟΕ



Αριθμ. Πρωτ: 3

Λαμία, 10/1/2014

 

ΠΡΟΣ

                        ΔΟΕ
ΚΟΙΝΟΠ.
Τα μέλη μας
ΜΜΕ


  

      Συνάδελφοι της ΔΟΕ,
      Η συγκέντρωση των υπογραφών για την αξιολόγηση ήταν μια εύστοχη ενέργεια . Ζέστανε  το διάλογο σε πολλούς συλλόγους διδασκόντων  με την παρουσία  μελών των τοπικών Δ.Σ. , με αποτέλεσμα την αυξανόμενη ενεργοποίηση των συναδέλφων μας. Αυτό φαίνεται και από τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν.
      Κι ενώ το θέμα είχε μπει  στα σχολεία και  κλιμάκια μελών των τοπικών Δ.Σ. επισκεφθήκαμε πολλές σχολικές μονάδες και συγκεντρώσαμε  υπογραφές, δώσατε παράταση ενός μήνα και η διαδικασία πάγωσε. Οδήγησε αρκετούς συλλόγους διδασκόντων , ενώ συζήτησαν το θέμα, να αναβάλλουν τη συγκέντρωση υπογραφών.
       Αυτή η αναβολή για ένα μήνα ειλικρινά δεν κατανοούμε ποιους σκοπούς εξυπηρετεί. Τη στιγμή που τα σεμινάρια για την αυτοαξιολόγηση συνεχίζονται και παρόλο που η ΔΟΕ  ζήτησε τη στήριξη των συναδέλφων , επιλέξατε να καθυστερήσετε να πάρετε στα χέρια σας ένα διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Αλήθεια γιατί χρειάζεται ένας ολόκληρος μήνας για να συζητήσουμε και να αναλάβει ο καθένας μας την ατομική του ευθύνη ;
Γιατί αυτή η παλινωδία ;   
        Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας καλεί να επισπεύσετε  τη συγκέντρωση των υπογραφών και άμεσα να χρησιμοποιηθούν ως μέσο πίεσης σε κάθε κατεύθυνση.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

               

   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

        ΤΣΑΠΑΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου