Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αρ. Πρωτ: 28

Λαμία, 30/1/2013

                ΠΡΟΣ
1. Περιφερειακή Δ/νση  Α/θμιας-Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας
2. Τα μέλη μας
3. ΜΜΕ
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διευκρινίσεις  για τις  δηλώσεις  του  νέου  Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης 

    Από  ρεπορτάζ  του  τηλεοπτικού  σταθμού  STAR Λαμίας  στις  16.1.13 , κατά την επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Παλιαλέξη  στην  Εύβοια  , ακούσαμε  σε  δηλώσεις    ότι : « Η  επόμενη  χρονιά  θα  είναι  δυσκολότερη , αλλά  η  εκπαίδευση  θα  βρει  την  ισορροπία  της , αφήνοντας  πίσω  τους  παραλογισμούς  που  ενδεχομένως  υπήρχαν  στο  παρελθόν  και  με  σύνεση  , ορθολογισμό  και  συγκαταβατικότητα , σε  πνεύμα  συνεργασίας  θα  βρούμε  το δρόμο  μας.»

    Επίσης  σχετικά  με  την  κάλυψη  κενών  θέσεων  εκπαιδευτικών :  «Είναι  εξαιρετικά  δύσκολο  σύμφωνα  με  τις  προβλέψεις  του  προϋπολογισμού (η κάλυψή τους). Εκ των  ενόντων  θα  γίνεται  η  διαχείριση  και  φυσικά  η  εξάντληση  κάθε  περιθωρίου το  οποίο  έχουμε, πάντα  στο  πνεύμα  του  ορθολογισμού. Γνωρίζετε  ότι  οι  διαθέσιμες  πιστώσεις  είναι  πάρα  πολύ  λίγες  και  οι  όποιες  παρεμβάσεις  πρέπει  να  είναι  ιδιαίτερα  στοχευμένες».

       Υπενθυμίζοντας ότι  στο χώρο της εκπαίδευσης είναι γνωστή η προσφορά και η στάση κάθε εκπαιδευτικού,  θέτουμε τα ερωτήματα  και   ελπίζουμε  σε  δημόσιες  απαντήσεις :

1.     Ποιους  «παραλογισμούς  στην  εκπαίδευση» εννοεί ο  νέος  Περιφερειακός; Ποιοι τους δημιούργησαν και ποιοι τους υπηρέτησαν; Ο ίδιος πότε αντιστάθηκε σ΄αυτούς,  από ποια θέση  και με ποιον τρόπο;

2.     Σε ποιο πνεύμα   «ορθολογισμού» αναφέρεται;  Στον ανορθολογισμό που «κατόρθωσε» -αν και είμαστε στα τέλη του Γενάρη- να ΄χουμε ακόμη σχολεία χωρίς δασκάλους, μαθητές χωρίς μαθήματα , εκπαιδευτικούς χωρίς τα απαραίτητα μέσα διδασκαλίας και σχολικά ταμεία άδεια;

3.     Αποτελεί στοιχείο σύνεσης ενός ανώτερου στελέχους της Εκπαίδευσης η δήλωση : «Είναι  εξαιρετικά  δύσκολο  σύμφωνα  με  τις  προβλέψεις  του  προϋπολογισμού» να αντιμετωπιστούν  οι ελλείψεις εκπαιδευτικών; Ποιος είναι άραγε ο  ρόλος που αρμόζει σε έναν διοικητικό παράγοντα που υπηρετεί την εκπαίδευση; Να αποδέχεται αδιαμαρτύρητα , να προωθεί και να προπαγανδίζει την κυβερνητική πολιτική ή  να μάχεται προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση των προβλημάτων της;

         

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ενημερωτικό 14


 

Αριθμ. Πρωτ: 27

 

Λαμία, 30.1.2013

Ενημερωτικό  14

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
 

Θέμα : Επαναληπτική  έκτακτη Γενική Συνέλευση

       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας  κάνουμε  γνωστό  ότι  η  έκτακτη  Γενική Συνέλευση της  Τετάρτης  30.1.2013  δεν  είχε  την  απαραίτητη  απαρτία.

Σύμφωνα  με  το  καταστατικό  μας  συγκαλούμε  πρώτη  επαναληπτική  έκτακτη  Γενική  Συνέλευση  την  Παρασκευή  1.2.2013  και  ώρα  7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (Πλ. Διάκου - Λαμία). Υπενθυμίζουμε ότι  για  την  απαρτία  απαιτείται  το  1/3  των  οικονομικά  τακτοποιημένων  μελών  του  Συλλόγου.

Αν  δεν  υπάρξει  απαρτία  στην  πρώτη  επαναληπτική  έκτακτη  Γενική  Συνέλευση  θα  υπάρξει  δεύτερη  επαναληπτική  την  Κυριακή  3  Φεβρουαρίου  2013  και  ώρα  6.00 μ.μ.  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (Πλ. Διάκου- Λαμία). Για  την  απαρτία  απαιτείται το  1/5  των  οικονομικά  τακτοποιημένων  μελών  του  Συλλόγου.

 Υπενθυμίζουμε  ότι  το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα, για την ακύρωση των καταστροφικών πολιτικών του μνημονίου:

·         Καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εκπαιδευτικούς στις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων, για τη διαμόρφωση αγωνιστικής πρότασης του Κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

·         Συγκαλεί, στην Αθήνα, Ολομέλεια των Προέδρων της Χώρας, για τη Δευτέρα 4 του Φλεβάρη 2013.

Δυναμώστε  με  τη  συμμετοχή  σας   τις   αποφάσεις.

 

 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

 

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


 


 

            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                 ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ


   

 

 

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτικό 13


 

Αριθμ. Πρωτ: 24

 

Λαμία, 27.1.2013

Ενημερωτικό  13

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
 
 

 

 

 

 

Θέμα 1ο: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

 

     Μετά από απόφαση  του  Δ.Σ. του συλλόγου  στην  έκτακτη Γενική Συνέλευση ,  που θα γίνει την Τετάρτη  30.1.2013  και  ώρα 12.00  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (Πλ. Διάκου- Λαμία), εκτός από τη   διαμόρφωση αγωνιστικής πρότασης του κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα, θα συζητηθεί και ο τρόπος είσπραξης της συνδικαλιστικής συνδρομής  .

   

     

   

 Θέμα 2ο: Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας  

 

         Την Τρίτη,  29-1-2013 και ώρα 21.30,  η πολιτιστική ομάδα του συλλόγου μας κάνει την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ,  στο καφέ - μπαρ FUEGO (Ρήγα Φεραίου ) . Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους. Θα ισχύουν τιμές καταλόγου.

 

 

 

Θέμα 3ο : Αναζήτηση χώρου για στέγαση του  συλλόγου

 

          Το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας μας ζήτησε εγγράφως να παραδώσουμε το χώρο που στεγάζεται ο σύλλογός μας για να στεγαστούν υπηρεσίες της Εργατικής Εστίας. Επειδή προκύπτει η ανάγκη να μεταστεγαστούμε άμεσα, παρακαλούμε όσους συναδέλφους έχουν υπόψη τους κάποιο κατάλληλο χώρο να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

 

 

 

 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


 


 

            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                 ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ


   

 

 

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σεμινάρια


Αριθμ. Πρωτ: 5

Λαμία, 13/1/2013

 

ΠΡΟΣ

Σχολικούς Συμβούλους   Φθιώτιδας

ΘΕΜΑ :  « Σεμινάρια »

 

      Προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων , παρακαλούμε να αποφεύγεται η διοργάνωση δίωρων σεμιναρίων, όταν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί άδεια πρόωρης αποχώρησης των μαθητών.

Προτείνουμε τη διοργάνωση ολοήμερων σεμιναρίων.

 

 

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 
          ΒΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ      ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

Άρθρο 1.  Σκοποί της Τράπεζας Αίματος του  Συλλόγου  εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης  Φθιώτιδας  είναι:

- Η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των μελών της  εφόσον αυτό είναι δυνατό .

- Η παροχή βοήθειας και η συμπαράσταση για την εξεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης από την Τράπεζα.

- Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών του Συλλόγου.

 

Άρθρο 2. Τα μέλη της Τράπεζας Αίματος διακρίνονται σε τακτικά , μη τακτικά  και  φίλους της Τράπεζας αίματος.

ακτικά  θεωρούνται  μόνο  όσοι  είναι  μέλη του  Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης  Φθιώτιδας  και  δίνουν  αίμα.

- Μη τακτικά  θεωρούνται  μόνο  όσοι  είναι  μέλη του  Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης  Φθιώτιδας.

-Φίλοι  της Τράπεζας αίματος. θεωρούνται  εκπαιδευτικοί  μη  μέλη  του  Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης  Φθιώτιδας  και  όποιοι  άλλοι  πολίτες  επιθυμούν  να είναι εθελοντές αιμοδότες και  δίνουν  αίμα.

 

Άρθρο 3. Δικαιώματα και υποχρεώσεις:

- Κάθε τακτικό μέλος ή  φίλος  της Τράπεζας Αίματος μπορεί να ζητήσει για δικές του ανάγκες ή για συγγενείς  έως  δυο  μονάδες  αίματος.

- Κάθε  μη τακτικό μέλος  της Τράπεζας μπορεί να ζητήσει για δικές του ανάγκες ή για συγγενείς  μια  μονάδα  αίματος  και  εξυπηρετείται εφόσον υπάρχει απόθεμα αίματος. Κάθε μη τακτικό μέλος της Τράπεζας που εξυπηρετήθηκε αναλαμβάνει την υποχρέωση να επιστρέψει την ποσότητα αίματος που πήρε μέσα σε χρονικό διάστημα τριών  μηνών. Τo  μη  τακτικό  μέλος  μπορεί  να  δανειστεί  μονάδες  αίματος  για  έκτακτες  περιπτώσεις  μετά  από  απόφαση  της  επιτροπής  διαχείρισης της  τράπεζας  αίματος με  την υποχρέωση να επιστρέφει την ποσότητα αίματος που πήρε μέσα σε χρονικό διάστημα τριών  μηνών.

- Κάθε μέλος είναι υποχρεωμένο να φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία της Τράπεζας και να συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος που ευνοεί την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Άρθρο 4.Λειτουργία:

 - Η Τράπεζα Αίματος λειτουργεί σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Λαμίας  που τηρεί αρχείο αιμοδοτών και παρακολουθεί τα υπάρχοντα αποθέματα και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των μελών της.

- Την ευθύνη της αιμοδοσίας για τους όρους και τις συνθήκες υγιεινής έχει το Νοσοκομείο.

- Κάθε αιμοδότης δίνει αίμα ύστερα από οδηγίες του Νοσοκομείου.

 

Άρθρο 5. Διοίκηση:

- Την ευθύνη για την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού έχει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Α/θμιας  Εκπαίδευσης  Φθιώτιδας.

- Κάθε οικονομική υποχρέωση της Τράπεζας καλύπτεται από το ταμείο του Συλλόγου.

 

Άρθρο 6. Υποχρεώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου :

- Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την κύρια ευθύνη για τη διαρκή εξασφάλιση δυνατότητας εξυπηρέτησης των μελών και την παρακολούθηση αιμοδοτών και αιμοληπτών για τη συνεπή ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους.

- Έχει επίσης την ευθύνη για την οργάνωση εκδηλώσεων και την περιοδική έκδοση ανακοινώσεων με σκοπό την υπογράμμιση της ανάγκης για εθελοντική αιμοδοσία και την καταπολέμηση των επιφυλάξεων και των προκαταλήψεων που είναι εμπόδια και βασικές αιτίες ανάσχεσης της εθελοντικής προσφοράς αίματος για τη σωτηρία των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

- Την τήρηση αρχείου με τους τακτικούς αιμοδότες και τη συνεχή προσπάθεια για επαύξησή τους.

- Εκδίδει εντολές παραχώρησης αίματος προς το νοσοκομείο .Την  εντολή  δίνει  τριμελής  επιτροπή  διαχείρισης  της  τράπεζας  αίματος  που  ορίζεται  από  το  Δ.Σ..

Άρθρο 7. Κάθε ζήτημα που προκύπτει και δε ρυθμίζεται από τον παρόντα κανονισμό αντιμετωπίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Γ.Σ. των μελών του Συλλόγου.

Άρθρο 8. Ο κανονισμός αυτός εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στις  23/01/2013. Η οριστική  έγκριση  ή  τροποποίηση του κανονισμού θα  γίνει από τη Γ.Σ. του Συλλόγου.

Άρθρο 9. Σε περίπτωση διάλυσης της Τράπεζας το υπάρχον απόθεμα περιέρχεται στο Νοσοκομείο.

 

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτικό 12


 

Αριθμ. Πρωτ: 20

 

Λαμία, 17.1.2013

Ενημερωτικό  12

ΠΡΟΣ

Τα μέλη μας
 
 

Θέμα 1ο: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

    Η Ελλάδα διανύει ήδη τον πέμπτο χρόνο ύφεσης! Μιας ύφεσης που διαρκώς βαθαίνει, κυρίως εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζεται από το 2010, με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας από τον κίνδυνο του τεράστιου δημοσίου χρέους της και της επαπειλούμενης χρεοκοπίας και περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρά και επώδυνα μέτρα εις βάρος της ελληνικής Κοινωνίας.

   Το 3ο Μνημόνιο, που πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή χτυπά όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επιβάλλοντας τον εργασιακό μεσαίωνα. Αργία και διαθεσιμότητα , υποχρεωτική μετάθεση , αξιολόγηση για μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση και απολύσεις, κατάργηση δώρων, αύξηση ορίων ηλικίας , κατακρεούργηση του εφάπαξ και διάλυση των επικουρικών μας ταμείων, απαγόρευση προσλήψεων μονίμων και μείωση του αριθμού των αναπληρωτών, είναι μερικές από τις επιπτώσεις της πολιτικής του μνημονίου στους εκπαιδευτικούς. 

Στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης :

·        Συνεχίζεται η υποχρηματοδότηση των σχολείων και τα λειτουργικά προβλήματα που προκύπτουν από αυτή.

·        Εξαντλήθηκαν οι πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών τη φετινή χρονιά και οι προοπτικές για το νέο σχολικό έτος είναι εφιαλτικές.

·        Εξαγγέλλεται  η κατάργηση, επί της ουσίας, της δωρεάν παροχής σχολικών βιβλίων.

·        Διαιωνίζονται τα χρόνια προβλήματα της προσχολικής αγωγής και των νηπιαγωγών.

·        Ετοιμάζεται το Π.Δ. για την αξιολόγηση-χειραγώγηση με βάση τις ρυθμίσεις του 4024/2011.

·        Επιτείνεται η υποβάθμιση και η συρρίκνωση της ειδικής αγωγής.

·        Επανέρχονται τα σχέδια και οι προτάσεις για συγχωνεύσεις σχολείων συμπτύξεις  τμημάτων και αύξηση του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών.

·        Συνεχίζεται η υποβάθμιση της υγειονομικής μας περίθαλψης.

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα, για την ακύρωση των καταστροφικών πολιτικών του μνημονίου:

·        Καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εκπαιδευτικούς στις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων, από 21 μέχρι και 31 του Γενάρη 2013, για τη διαμόρφωση αγωνιστικής πρότασης του Κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

·        Συγκαλεί, στην Αθήνα, Ολομέλεια των Προέδρων της Χώρας, για τη Δευτέρα 4 του Φλεβάρη 2013.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

      Το Δ.Σ. του συλλόγου  σύμφωνα  με  την  εισήγηση-πρόταση  της  ΔΟΕ  που  στείλαμε  στις  σχολικές  μονάδες  (μαζί με σύντομο απολογισμό της ΔΟΕ και προσφυγή της ΑΔΕΔΥ  κατά  των  διατάξεων του  μνημονίου)  καλεί όλα τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση , την Τετάρτη  30.1.2013  και  ώρα 12.00  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (Πλ. Διάκου- Λαμία) με θέμα συζήτησης την διαμόρφωση αγωνιστικής πρότασης του κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα .

    Η συμμετοχή  σας  θα  δώσει  δύναμη  στην  όποια  απόφαση  πάρουμε.

      

   

 Θέμα 2ο: Έκκληση για οικονομική βοήθεια μαθητών.

 

              Ένα τραγικό γεγονός συνέβη σε μια πενταμελή οικογένεια από τον Ταύρο. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου οι δυο γονείς σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Τα τρία μικρά παιδιά της οικογένειας μένουν σε στενά συγγενικά πρόσωπα. Τα οικονομικά προβλήματα όμως που έχουν ανακύψει είναι σοβαρά ,αφού πλέον δεν υπάρχει κάποιο σταθερό εισόδημα για τα τρία μικρά παιδιά.

              Η όποια οικονομική βοήθεια παρακαλούμε να κατατεθεί στην EUROBANK στο λογαριασμό 0026-0035-18-0101497571

 

 

 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

 

 

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


 


 

            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                  ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ


   

 

 

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

A/A Επωνυμία Διεύθυνση Είδος Επικοινωνία Έκπτωση Παρατηρήσεις
Τηλέφωνο e-mail
1 TOPSHOP Ρήγα Φεραίου 28 ,  Λαμία Ένδυση 2231022327 drougas22@gmail.com    20%  
2 Moternity Πατρόκλου 20, Λαμία Ρούχα εγκυμοσύνης-bebe 2231045025 vagg.liapi@gmail.com  15%  
3 Γεωργακόπουλος Ι. Κολοκοτρώνη 15, Λαμία Γυαλιά όρασης-ήλιου 2231021331   20%  
4 Κολοβού-Σιδηράς Καλ. Μπακογιάννη & Τζαβέλα , Λαμία Κοσμήματα-Ωρολόγια-Ασημικά - Είδη δώρων 2231033514   30%  
5 KALANTZIS Θερμοπυλών 10, Λαμία Ανδρική μόδα & Στρατιωτικά ενδύματα 2231021629   25%  
6 Woman's Shop Έσλιν 9 , Λαμία Faux Bijoux-Αξεσουάρ 2231044631   20%  
7 Εξάρχου Αθανασία Σατωβριάνδου 4, Λαμία Γυναικεία ενδύματα 2231025843   20%  
8 Chausson et Chaussette Ροζάκη Αγγελή 31, Λαμία Γυναικεία 6974633209   20% Λένα Φουρλιά-Ζαλαώρα
9 PAVLINA Ροζάκη Αγγελή 21, Λαμία Εσώρουχα 2231042500   10% πιζάμες, σουτιέν, καλσόν μέχρι 50%
10 MISS PATTY Ρήγα Φεραίου 20, Λαμία Γυναικεία ενδύματα  2231033489   20%  
11 Covers Ρήγα Φεραίου 29, Λαμία Γυναικεία ενδύματα     2231023960   20%  
12 Giovanni Ρήγα Φεραίου 19, Λαμία Αντρικά ενδύματα 2231033489   20%  
13 NEXT Βενιζέλου 11, Λαμία Αντρικά ενδύματα  2231033654   20%  
14 Fit Care Πατρόκλου 45, Λαμία Γυμναστήριο 2231035405   15% Κατσαβριάς Βασίλειος
15 Unil opal Ξενίτης Αργύρης Παρνασσού & Καλαμαριάς 9, Λαμία Λιπαντικά αυτ/των - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ - Ανταλλακτικά 6947440830   30% - 35% Αμορτισέρ 30%, Λιπαντικά και Ανταλλακτικά 35%
16 ΤΟ ΣΤΑΧΥ Κύπρου 71 Γ΄, Λαμία Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική 2231035806 - 6932383125   20% Αν. Πανταζής
17 ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΠΑΣ Ροζάκη Αγγελή 36, Λαμία Λάμπες-Λαμπάκια     15%  
18 Κομμώσεις Ξένια & Δημήτρης Αβέρωφ 47, Λαμία Κομμώσεις-Κουρέματα 2231036255   20% Τεχνικές εργασίες 10 %
19 ΜΟ Ροζάκη Αγγελή 31, Λαμία Άρωμα-μακιγιάζ 6976631650-6981670809   40%  
20 AUTOMATIC-LAUNDRY  Όθωνος 63 & Ροζάκη-Αγγελή 34, Λαμία Πλυντήρια-Στεγνωτήρια 2231033211-2231770688   10%  
21 Silk ΚΑΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Πατρόκλου 10 , Λαμία Εσώρουχα-Αξεσουάρ 2231035027   10%  
22 ΄Ετσι απλά… Ροζάκη Αγγελή 44, Λαμία Δώρα-Χειροποίητο Κόσμημα-Γάμος & Βάπτιση 2231038688-6981854844   10% Ελένη Αρβανίτη
23 ΚΕΝΤΡΙ Ζ. & Α. ΦΥΚΑΣ Ρήγα Φεραίου 13, Λαμία Βιβλιοπωλείο 2231033244   10-20%  
24 Οιωνός Κολοκοτρώνη 11, Λαμία Βιβλία 2231067276 oionoslamia1@gmail.com  10%  
25 Ερωτόκριτος Κολοκοτρώνη 10, Λαμία Λογοτεχνία-Σχολικά 2231031244   10%  
26 ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ Κολοκοτρώνη 23, Λαμία Ανθοπωλείο 2231028990-6978187404     10%  
27 Mobile Club Μ. & Χ. Ντουβρας Κουνούπη Απ.(Πλ. Ελευθερίας), Λαμία Κινητή τηλεφωνία-Δορυφορικές κεραίες 2231033344   10%  
28 SIERA Ντουβρας Σερ. Ροζάκη  Αγγελή 23, Λαμία Βιοτεχνία εσωρούχων 6996666166   10%  
29 ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗΣ Καραϊσκάκη 22, Λαμία Παραδοσιακά προϊόντα 2231043822   10%  
30 Δελεζάκης Ευάγγ. Δροσοπούλου 21, Λαμία Έπιπλα-ταπετσαρίες & Επισκευές επίπλων   2231027713-6986606778    10%  
31 Χουσιάδας Παναγ. Αβέρωφ 20, Λαμία Καθαριστήριο     20%  
32 Οικονόμου Θωμάς & ΣΙΑ Ο.Ε. Κύπρου 31, Λαμία Συντήρηση πυροσβεστήρων     20%  
33 Οπτικά Παπαδημητρίου Βύρωνος 14, Λαμία Γυαλιά-Φακοί επαφής     10-30% Γυαλιά 30% - Φακοί επαφής 10%
34 Γιολάντα Αμαλίας 3, Λαμία Εσώρουχα     15%  
35 Ζαχαροπλαστείο Elisse Γ. Πλατή 17, Λαμία Γλυκά     10%  
36 Ρίζου Κων/να Βύρωνος 32, Λαμία Οπτικά-Φακοί επαφής 2231030083   20-40%  
37 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Βύρωνος 25, Λαμία Γυναικεία ενδύματα 2231047100   10-15%  Κωνσταντοπούλου Ειρήνη & Ευαγγελία
38 BLOW Βύρωνος 26, Λαμία Ανδρικά ενδύματα 2231047100   10-15%  
39 X-office  Τσιαμπούλα Χαρ. Ανθήλης 17 Α, Λαμία Βιβλιοπωλείο-Χαρτικά-Αναλώσιμα 2231053431-6986320169   10%  
40 Μανώλια Καραγιαννοπούλου 15, Λαμία Εσώρουχα Γυναικεία Ανδρικά 2231035959   10-15%  
41 SUPER BABY-CROCODILINO Βενιζέλου 21& Έσλιν, Λαμία Παιδικά Ενδύματα Υποδήματα Είδη μπεμπέ 2231033190   20%  
42 Αργυρόπουλος Στέλιος Μοσχοχώρι Φθιώτιδας Ταβέρνα 2231081370-6984887062   20%  
43 Μπακογιάννης Στέλιος Καραγιαννοπούλου 9, Βιβλιοπωλείο Τυπογραφείο 2231029150   10-15%  
44 Μπούτσης Μάριος Ανθήλη Φθιώτιδας Ρύζι λευκό νυχάκι 6978446816      
45 Κρεοπωλείο Λιάγκας Ηλίας Χαντζοπούλου & Διάκου, Λαμία Κρέατα 2231023763-6877477633   10%  
46 Κανέλλος Πατρόκλου 23, Λαμία Ενδύματα 2231022100   15% Λεμονιά Κανέλλου
47 Καννέλλος Γερ. & Στυλιανός Σατωβριάνδου 12, Λαμία Ενδύματα 2231022100   15%  
48 Market εσωρούχων Καλ.Μπακογιάννη11, Λαμία Εσώρουχα 2231021071   10% Κόρκου Σπυριδούλα
49 Planet Sport Βενιζέλου 7, Λαμία Αθλητικά είδη 2231067771   15% Κόντος-Καισάρα
50 Photo Centre Καλ. Μπακογιάννη 18, Λαμία Όλα τα είδη εκτός των εκδηλώσεων 2231020013   10% Μητσογιάννη-Φιλίππου
51 Αφοί Κωνσταντακάτου Κύπρου 38, Λαμία Λαμπτήρες, φωτιστικά, διακόπτες, θερμοστάτες κλπ 2231050701-2 lamia@akpros.gr  20-30%  
52 CHEVROLET Α.& Ι. ΓΚΛΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΟΕ  3ο χλμ ΝΈΟ Λαμίας-Αθηνών, Λαμία Εμπόριο και Επισκευές Αυτοκινήτων 2231052760 glantzounis@chevroletnet.gr 10% Σε ασφάλειες αυτ/των, ειδικές τιμές στα μεταχ/να
53 SIROS Service Στυλίδος 5, Λαμία Επισκευές, βελτιώσεις, μετατροπές, ευθυγράμμιση 2231044377-6978808612   10% Service και λιπαντικά mobil
54 Super Market Αφοί Αθ. Ντζόιδου Κορίνθου 10, Παγκράτι Λαμίας Είδη Market 2231025095-6936953163   7% Για αγορές άνω των 20 (εκτός τσιγάρα και κάρτες)
55 Υαλοτεχνική (Μπάκας-Δραγουμάνογλου) Καρπενησίου 28, Λαμία Τζάμια, Κρύσταλλα, Βιτρίνες 2231044190   15%  
56 Παναγιώτα Π. Γεμενή Διάκου 8, Λαμία Χειρουργός Οδοντίατρος 2231054010-6977745574   10%  
57 THIROS Διάκου 7, Λαμία Leather Bags 2231026188   20% Σε περίοδο εκπτώσεων επιπλέον 10%
58 Εύρυτος Κύπρου 81 Β, Λαμία Μεζεδοπωλείο 2231034290-6972950314   20% Και σε πακέτο
59 The Best Λεωνίδου 42, Λαμία (κεντρικό)  Ζαχαροπλαστείο 2231037508   10% Σε γλυκά και καφέ
  Παλαιολόγου 25, Λαμία (υποκ/μα) 2231052644   10%
60 HOME (Γ. Χαραλαμπάκης) Αβέρωφ 47, Λαμία Γυμνασήριο- Κολυμβητήριο     30% Σε μηνιαίες συνδομές & Παιδική κολύμβηση            Από 1/1/2013 μέχρι 1/9/2013
  Θέση Μάρμαρα Αγριλιά Λαμίας     30%
61 Bertini Κολοκοτρώνη 20, Λαμία Ανδρικά ενδύματα     20%  
62 Rammos Πλατεία Πάρκου, Λαμία Ζαχαροπλαστείο     10%